Vraag hier je klantprofiel aan

Gewenst klantprofiel

Algemene voorwaarden

Wie zijn nu eigenlijk jouw ideale  klanten en  wat beweegt ze nu eigenlijk om zaken met je te doen. Misschien belangrijker nog, waar bevinden zich nog meer van deze ideale klanten.. Zet de eerste stap en ontvang een gratis persoonlijk klantprofiel.

Zo werkt het!

1. Data aanleveren

Maak een uitdraai van jouw klantenbestand. Met beperkte data (postcode of KVKnummer) maken wij een klantanalyse op jouw database. Natuurlijk stellen we vooraf een NDA op en garanderen we  veiligheid en discretie.

2. Klantprofiel ontvangen

Op basis van de door jou aangeleverde data ontvang je van ons een uitgebreid rapport met daarin het huidige klantprofiel. Het rapport is compleet voorzien van interessante bevindingen en bruikbare tips die je in verschillende processen in kunt zetten.

3. Groei realiseren

Gebruik het klantprofiel en/of ons rapport om je financiële contactstrategie aan te passen of om focus aan te brengen op jouw marketingactiviteiten. Je zult merken dat je relevanter wordt voor nieuwe klanten en meer resultaat boekt.

Dit zeggen onze klanten!

Ik dacht te weten wie onze klanten waren, dit kwam redelijk overeen met het rapport wat ik heb ontvangen. Toch heeft het mij nieuwe inzichten gegeven die ik door heb kunnen zetten in onze werkprocessen op de financiële afdeling.  

Daphne

Hoofd financiële administratie, Inminded

Built with